banner.gif
QP logo
Produkter Arkiv Serier/tabeller Kontakt

Pubquiz med spørsmål fra skaperne av QuizDan

Ha quiz på din pub med spørsmål laget av skaperne av QuizDan og personene bak quizen i VG! Hver dag, året rundt sender Quiz Park ut quizer til puber over hele landet. Bestem hvilken dag du ønsker å ha quiz og velg mellom vanskelighetsgradene "Vanlig" og "Light"! Ring 4022 1501 eller 9262 8106 for mer informasjon og bestilling.

Om pubquiz

"Vanlig" eller "Light" quiz?
Quiz Park tilbyr to vanskelighetsgrader på sine quizer. "Vanlig" passer for puber med et klientell som har erfaring med pubquiz, mens det kan være lurt å starte med "Light" hvis puben og gjestene ikke er vant til å quize. Du kan når som helst bytte vanskelighetsgrad på din quiz.

Slik bruker du quizen fra Quiz Park:

  1. Bruk quizen slik den er. Quizlag fra quizpuber som bruker quizen nøyaktig slik den er, kan sammeligne seg med andre quizlag fra hele landet. Send oss en e-post med resultatene fra din quiz, så sørger vi for å holde tabellene oppdatert. Ved å bruke quizen på denne måten, deltar quizlagene på din pub også i en landsomfattende serie.
  2. Bruk quizen som grunnlag og gjør lokale tilpasninger. En del quizpuber ønsker å gjøre lokale vrier på sine quizer. Det kan være at man vil ha lyd- og/eller billedoppgaver, at man ønsker spørsmål fra nærmiljøet eller lignende. Quiz Parks quiz sørger for at man får 50 gode spørsmål å velge blant, mens lokal quizmaster får bedre tid til å pønske ut sine spesialiteter.

Hva får du hvis du benytter quizer fra Quiz Park?
Hver quiz består av 50 spørsmål med spørsmål hentet fra alle tenkelige og utenkelige kategorier. Hver omgang avsluttes med et 5-poengsspørsmål om et bestemt tema. Deltagerlagene kan benytte et eget svarark som du kan laste ned her.

Spørsmålene er nøye satt sammen for å få den riktige mixen mellom ulike temaer og vanskelighetsgrader. Quiz Parks pubquiz skal ha bred folkelig appell og er laget for at folk flest skal hygge seg på puben!

MALER

PDF for svarark, 1. omg
PDF for svarark, 2. omg

HVA ER PUBQUIZ?

Pubquiz er en uhytidelig spørrekonkurranse for lag som foregår på en pub. En spørsmålsstiller (quizmaster) administrerer spørsmål, svar, retting, premiering, penner og papir...les mer her.

Bli quizpub!

ønsker du å arrangere quiz på din pub? Pubquiz kan bidra til å trekke folk og øke omsetningen...les mer her.